1. Home
  2. Over mij

Over mij

Voorkomen is beter dan genezen. We weten het allemaal, toch schieten we in de hectiek van alledag soms uit. Met mijn welzijnsprogramma’s en workshops voor bedrijven, onderwijsinstellingen en individuen help ik je de weg terug te vinden naar een gezonde basis. Om vanuit die basis blijvend energiek en lekker in je vel te zitten.


Alles begint met guts

Het leven is kort en je moet doen wat je leuk vindt. Na een lange carrière in de corporate wereld herschoolde ik mezelf als Ayurveda voeding en leefstijl coach. Ik ben er van overtuigd dat gezondheid zoveel meer is dan de afwezigheid van ziekte. En toen was Your Guts & Glory geboren.

Ik snap de uitdagingen waar je in het leven tegenaan loopt. Ik geloof dat iedereen zich beter kan voelen als je bewustere keuzes leert maken. Daarom deel ik met vol overtuiging mijn kennis om onbalans, ziekte en stressklachten te voorkomen. Zodat iedereen zichzelf kan helpen om zich goed te voelen - wat het leven je ook brengt.

Ayurveda voor jouw guts & glory

Alles begint bij een goede basis. Mijn basis is Ayurveda, een eeuwenoude wetenschap die zich richt op preventie en kijkt naar het totaalplaatje van je gezondheid. Erkent door de WHO het is een universele wetenschap.

Het helpt je kortweg om jezelf - geestelijk en fysiek - beter te leren kennen. Want als je leert luisteren naar je gut feeling, maak je betere keuzes. En volgt de glory daarna vanzelf.


Ik laat je graag zien hoe ik deze kennis in pragmatische tools omzet voor jezelf, je studenten, of de medewerkers in je bedrijf.