1. Home
  2. Vitality Model

From Guts to Glory:
ons Vitality Model

In al onze consults gaan we uit van het Your Guts & Glory Vitality Model. Op deze manier kunnen we onze adviezen op concrete informatie baseren én krijg jij heel letterlijk inzicht in je voortgang. Wel zo helder.

“Wees de beste versie van jezelf en zie het weerspiegelt in je relaties en in het leven, everyone benefits“

De beste versie van jezelf

Het YG&G Vitality Model geeft inzicht in hoe het met je gaat. En brengt je persoonlijke uitdagingen op fysiek, emotioneel, mentaal en sociaal niveau in kaart. Zo creëren we bewustzijn over hoe je in elkaar zit en vooral: aan welke knoppen je kunt draaien om energieker en veerkrachtiger te worden. Je krijgt inzicht op je body-mind profiel, je constitutie, en hoe je dat door levensstijl, voeding en stress management in balans brengt. Je leert zelf de regie te nemen op die onderdelen die voor jou belangrijk zijn. En pas je onze tools langere tijd toe? Dan is het Vitality Model een geweldig meetinstrument om te zien hoe jij je ontwikkelt en waar je meer (of minder) aandacht aan mag geven. Het is dus vooral een praktische manier om je bewustzijn te vergroten en inzichtelijk te maken.

Ben je benieuwd naar hoe wij je kunnen helpen energieker en lichter te leven? Kijk dan naar onze programma’s voor bedrijven, individuen of onderwijsinstellingen.

Heb je een andere vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.